Získejte úžasnou diskontní sazbu 40 $ na Smartwatch Nokia Steel HR [obvykle 200 USD]

, můžete získat vynikající smartwatch Nokia Steel HR za cenu pouhých 159,96 USD za omezenou dobu. Normálně to nositelné platí až 200 $ za rutinní den.

Smartwatches jsou kdekoli v těchto dnech, často se zdá, že každá firma, kterému můžete věřit, má nějaký typ chytrých hodinek buď již na trhu, nebo se ohraničením stále lépe uvolní. Withings byl ONC obchodem s vlastní linií Smartwatch, stejně jako nyní, když Nokia má společnost, bývalý telefon Gigantic. Smartwatch Nokia Steel HR Sport je součástí této sestavy a nyní je také ideální, můžete si opravdu vyzvednout za extrémně velkou cenu.

Normálně byste museli předat kolem 200 USD, abyste získali vlastní ocelový HR, ale nyní můžete platit jen 159,96 $, což není vůbec špatná cena. Ať už se snažíte najít jeden v bílé nebo černé barvě, zaplatíte také přesně stejnou cenu.

Steel HR je stylový chytrý hodinky, která je vytvořena pro sledování aktivity mnohem více než cokoli jiného. S ohledem na to, že je odolný vůči vodě až 50 metrů a také má GPS připojení, takže vaše tréninky budou pečlivě sledována. Toto sledování dokáže zvládnout mnohem více než 30 různých sportů a vývoj bude sledován pomocí aplikace Withings Health and Wellness Mate, která je nabízena pro iOS i Android.

Ti, kteří se skutečně líbí statistik, se budou těšit na přiloženou trackeru Hart-Rate, a také existují funkce pro sledování spánku, kromě moudrých oznámení, která umožňují informovat i zprávy, které mají být tlačeny také na hodinky.

Koupit: Withings / Nokia | Steel HR Sport Smartwatch (40 mm) – Tracker aktivity, monitor srdeční frekvence, monitor spánku, GPS, voda odolné moudré užívání z Amazonu: 159,96 $ | Původní cena 200 $

Tato cena je výhodná smlouva bez ohledu na to, jak se na to díváte, a pokud to můžeme uvést, je to jedna z nejlépe vypadajících moudrých hodinek.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si iOS 12.1.1 Beta 3 odkazy IPSW a OTA, TVOS 12.1.1, MacOS 10.14.2, WatchOS 5.1.2 Beta 2

Útěk z vězení iOS 12.1 Vývoj: Celý nedávný vývoj iOS 12 na jednom místě

Útěk z vězení iOS 12.0.1 Získává novou naději, protože byla zjištěna chyba Job Zero v iOS 12.1

Downgrade iOS 12.1 na iOS 12.0.1 na iPhone nebo iPad, tady je jak

Stáhněte si iOS 12.1 konečné odkazy na IPSW, aktualizaci OTA pro iPhone i iPad

Útěk z vězení iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 na iPhone i na iPad [aktualizace stavu]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.