Digital Electronics

5,5palcové rozměry iPhone 6 Phablet Dimensions podrobně popsané v novém úniku případu [foto]

Byli jsme zaplaveni pověstí a spekulacemi týkajícími se menších dvou nových, větších variant iPhone 6, které mají dorazit s a 4,7palcový displej. Ale i když se zdá být docela jisté, že údajně zpožděné, 5,5palcový iPhone 6 se v určitém okamžiku projeví krátce po jeho méně velkém bratranci, neviděli jsme mnoho úniků. Dnes se však objevil případ, který nabídl vhled do formového faktoru vydání „phablet“ iPhone 6, které dimenzi nabízí téměř totožnou s dřívějším únikem schémat.

MacFanův vhled do přesných měření dvou variant iPhone 6 byl použit jako základ pro množství figurín a 3D tištěných maket, které jsme za posledních několik týdnů viděli. 4,7palcový iPhone byl nyní vidět v mnoha barevných konfiguracích, přičemž úzkostní fanoušci se pokusili představit životně podobné zastoupení toho, co bude dál z oddělení smartphonů Apple, a vzhledem k tomu, že nyní máme přesný únik případ na větší iPhone 6, není nepravděpodobné, že brzy dostaneme nějaké podobné, živé makety.

Nowherelse.fr, zdroj úniku případu, daboval případ jako pro „iPhone 6s“, ačkoli vzhledem k nejednoznačnosti, skrze kterou Apple v minulosti jmenoval produkty, je vždy obtížné umístit sázku na konečné jméno, který často zůstává těsně střeženým tajemstvím až do spuštění.

Pokud jde o rozměry, je údajně pouzdro 157 mm x 81 mm s hloubkou pouhých 7 mm a dále potvrzuje představu, že Apple vytáhne všechny zastávky, aby zajistil, že sestava iPhone 6 nabízí bezprecedentní tenkost. Bohužel, přepracování baterie dostatečně tenké, aby udržovalo větší zařízení po dobu dostatečné délky, je považován za jeden z hlavních konstrukčních závěsů na 5,5palcovém iPhone, a s problémy se zobrazením byly také hlášeny, je to téměř téměř, je to téměř Jistě, že bude spuštěn později než menší vydání.

Zejména by se zdálo, že jak varianty 4,7- a 5,5 palce budou silné pouze 7 mm a s několika dalšími změnami designu včetně profilu podobného doteku iPod a přemístěnému tlačítku napájení není pochyb o tom, že toto zařízení upozorní na velkou pozornost při oznámení.

Který iPhone si vyzvednete, pokud existují, vzhledem k těmto zjištěními?

Možná byste se také chtěli podívat:

IPhone 6 specifikace, funkce, datum vydání

Porovnání videa: Gold & Space Gray iPhone 6 vs iPhone 5s vs Ipod Touch

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.