Digital Electronics

Povolit nativní tethering WiFi na AT&T a také T-Mobile Galaxy S5

, který se valí do minulosti, je nádherný zážitek, ve kterém si vzpomínáte všechny vzpomínky a zábavu, kterou jste měli v té době. S ohledem na globalizaci a hektické a stresující životy, které žijeme, se ztratí do snů a vzpomínky na minulost je to nejlepší, co se může objevit po celý den. Avšak naopak, když se týká technologie, nikdy se nebudete chtít vrátit ke starým životům s PENY GADGETS, které nemají žádné fantastické schopnosti. Nepředstírejte, že se vám stále nachází pobuřující hardware ve vašich starších gadgetech.

Smartphony Aktuálního dne obsahují nejpokročilejší i nejnovější funkce, díky nimž bude váš život hladší. Každá volba ve vašem smartphonu je, když samotné samotné zařízení, jako je MP3 přehrávač, FM, videokamera atd. WiFi Tethering je jednou z takových funkcí, která vám umožní sdílet datové připojení ve vašem gadgetu s ostatními zařízeními. Takže opravdu nevyžadujete přihlášení k různým datovým plánům na různých gadgetech, aby dostali vaše potřeby dat. To je spíše funkce, že?

Tethering WiFi, který se obvykle nazývá hotspot WiFi, se objevuje prakticky v každém zařízení Android. OS Android je chápán pro jeho kompaktnost a flexibilitu, ale obchodní intervence však trhá flexibilitu jednotlivců Android na kousky tím, že stanoví omezení funkcí operačního systému Android. Prakticky všichni američtí dopravci, jako jsou AT&T, Verizon, Sprint, T-Mobile, uvádějí omezení na zamčené gadgety poskytovatelé, což je, aby nemohly využívat volbu WiFi Tethering, pokud není jednotlivec připraven k přihlášení k datovému balíčku, který podporuje tethering. Pokud je Android uvažován o Bohu, jedná se o rouhání ve všech druzích.

Dokonce ani současná vlajková loď Samsung Galaxy S5 není z toho výjimkou. Návrháři však nejsou tím, kdo tančí na melodii obchodního světa, vždy se snaží prolomit malé bariéry, které firma ukládá. Dnes se uvidíme, jak přesně umožnit nativnímu WiFi tetheringu na AT&T i T-Mobile Galaxy S5 využitím snadného mod založený CSTAYTON XDA.

VAROVÁNÍ
Tato příručka je určena pouze pro zařízení T-Mobile i pro zařízení AT&T Galaxy S5, nikoli pro žádný typ jiné varianty nebo gadget Samsung. Při výběru modů buďte opatrní, protože blikání nesprávných modů může mít za následek zděné zařízení.

Instalace tohoto mod může zrušit vaši záruku gadgetu dočasně nebo trvale. Tento mod je hodnocen pouze na AT&T Galaxy S5 se však očekává, že bude fungovat i na gadgetu T-Mobile. Vy sami jste odpovědní za jakýkoli typ důsledků, které se mohou během procesu stát. Nebudeme považováni za odpovědnost za jakýkoli druh poškození vašeho zařízení.

PŘEDPOKLAD
Vaše Galaxy S5 by měla mít přizpůsobené uzdravení, aby se tento mod bliká. Pokud nemáte na svém zařízení žádný typ přizpůsobeného léčení, dodržujte průvodce TWRP pro Galaxy S5 z níže uvedeného odkazu:

Nainstalujte léčení TWRP na AT&T i T-Mobile Galaxy S5

Připravte si zařízení

Nabijte galaxii S5 nad 60% úrovní baterie, abyste zabránili vypnutí během procesu.

Zálohujte své úložiště, kontakty, SMS atd. S využitím služby synchronizace Google nebo jakéhokoli typu aplikace třetích stran.

Povolit nativní tethering WiFi na AT&T a také T-Mobile Galaxy S5

Stáhněte si WiFi Tether Mod TetheringProvision_Patch_V2.Zip a přeneste na SD kartu pomocí kabelu USB.

Restartujte svůj gadget do režimu hojení. Základním postupem k uzdravení na Galaxy S5 je vypnout telefon a poté podržet hlasitost Up+Home+Power Tlačítka dohromady po dobu 3-4 sekund. Alternativně můžete použít aplikaci Reboot Manager: [GooglePlay url = ””]

Než blikáte mod, ujistěte se, že zálohu Nandroid se ujistěte, abyste se ujistili, že gadget je bez rizika v situaci jakéhokoli typu neštěstí.

Nyní klepněte na tlačítko Nastavit a také vyberte soubor TetheringProvision_Patch_V2.ZIP z vaší SD karty.

Po dokončení instalace vymažte mezipaměť Dalvik.

Po dokončení všeho, vraťte se do primární nabídky a vyberte si restartování> Systém.

Jakmile se gadget zavede, přejděte do nastavení gadgetu a nakonfigurujte funkci hotspotu WiFi. Poté si můžete začít užívat funkci tetheringu WiFi po dlouhém potlačení nosičů.

Pochopíme jakýkoli typ problému v sekci komentářů níže.