Digital Electronics

Apple HomePod Small odhalil – je menší i levnější

, jak se předpokládalo, Apple právě odhalil HomePod Small, aby se připojil k existujícímu HomePod v sestavě. Nový gadget je jen 3,3 palce vysoký, ale co je důležité, bude prodávat za pouhých 99 $.

Apple odhalil nový moudrý reproduktor spolu s iPhone 12 a iPhone 12 Pro a také je prominentní. Apple uvádí, že je vyvinut, aby pracoval s několika službami napříč podcasty, hudbou a dalšími. Nejen vlastní Apple, pravděpodobně v kývnutí na anti-konkurenční argumenty, se kterými se podnikání zabývalo pozdě.

HomePod Small je vyvinut pro spolupráci s Apple Music, podcasty, rozhlasovými stanicemi z IheartRadio, Radio.com, jakož i Tunein, jakož i v nadcházejících měsících, prominentní hudební služby včetně Pandora a Amazon Music. Několik malých reproduktorů HomePod spolupracuje na streamování hudby nebo podcastů do několika místností, vše v ideální synchronizaci. Umístěním dvou malých reproduktorů HomePod do jedné místnosti lze vytvořit stereofonní pár pro širokou zvukovou scénu a naplnit oblast bohatým a obklopeným zvukem.

Navzdory své malé velikosti by měl HomePod malý vytvořit spíše hluk díky procesoru Apple S5, který se bude zabývat zpracováním zvuku za běhu. Apple slibuje bohaté basy a podporu stereofonního zvuku, když spárujete dva malé reproduktory HomePod dohromady.

HomePod Small poskytuje extrémně bohatý a komplexní akustický zážitek a využívá výpočetní zvuk k zajištění špičkového výkonu. Pro dosažení obrovského hluku z takového kompaktního designu, čip Apple S5 v HomePod Small Works s Advanced Software Application pro vyhodnocení odlišných vlastností hudby a aplikovat složité návrhy ladění pro zvýšení hlasitosti, změnu dynamického rozsahu, stejně Spravujte pohyb šoféra a pasivní radiátory v pravém čase. Ovladač s plnou vzdáleností s jablkem, poháněný neodymiovým magnetem a pár pasivních radiátorů, které potírají síly, umožňuje hluboké basy i ostré vysoké frekvence.

Kromě podpory předávání si rovněž získáte typickou kompatibilitu Siri, která přijde koncem tohoto roku, což usnadní jednodušší než kdykoli předtím, aby zvuk z iPhone a přemístění do vašeho HomePod Mini.

Apple rovněž ověřil nový interkomový systém, s malým odkazem HomePod s jinými gadgety, jako jsou iPhone, iPady a Apple Watches.

Nová funkce intercom poskytuje rychlou i jednoduchou metodu pro členy domácnosti, aby se navzájem spojili doma. Jedna osoba může poslat intercom zprávu z jednoho HomePod do jednoho dalšího – ať už v jiné místnosti, konkrétní zóně nebo několika mezerách v celém domě – stejně jako jejich hlas bude okamžitě hrát na určeném reproduktoru HomePod. Intercom pracuje s iPhone, iPadem, Apple Watch, AirPods a také s CarPlay, takže všichni v domácnosti mohou získat oznámení o interkomech a také odesílat intercom zprávy z dvorku nebo na jejich metodu domů.

Nový HomePod Small bude nabízen v oblasti Grey a White za 99 USD, když bude v prodeji 6. listopadu v Austrálii, Kanadě, Francii, Německu, Hongkongu, Indii, Japonsku, Španělsku, Velké Británii a také USA .

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stahování: iOS 14.2 Beta 1 odkazy IPSW, údaje o profilu OTA a iPados 14.2 Beta 1 vydána

Jak opravit špatný odtok výdrže baterie iOS 14 [průvodce]

Převeďte továrna na kabely Apple CarPlay na bezdrátový Apple CarPlay ve vašich autech a nákladních vozech snadno, tady je, jak

Ochrana iPhone 12 / Pro obrazovka s temperovaným sklem: právě zde jsou ty nejlepší

Nejlepší situace iPhone 12, 12 Pro s štíhlým, peněženkami, ultra tenkým designem? Právě zde jsou naše nejlepší tipy [seznam]

IOS / IPADOS 14 Konečná kompatibilita pro zařízení iPhone, iPad, iPod Touch

Útěk z vězení iOS 14.0.1 Využití checkra1n 0,11.0, zde je návod [průvodce]

Stáhněte si iOS 14.1 Konečné odkazy na IPSW, data profilu OTA spolu s iPados 14.1

Opravte iOS 14 Aktualizace požadované uvíznutí na iPhone i na iPad, takto je to, jak

Opravte iOS 14 Odhadování času zůstat uvízl problém, tady je jak

Opravte iOS 14 OTA přilepené k přípravě problému aktualizace, tady je jak

Jak snížit iOS 14.0.1 [tutoriál]

Apple View EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.