Digital Electronics

Bubble Světla vyrobená ze Scratch

Bubbleová světla jsou fascinující věci, aby se dívali, tam s lávovými lampami jako jeden z hezčích estetických výtvorů poloviny 20. století. [Tech ingredience] rozhodl se vydat do laboratoře, aby šlehal některé z vlastního designu, přičemž věci za to, co byste typicky našli v obchodě.

Bubbleová světla mají kapalný vnitřní sklo, které se drží pod vakuem. To snižuje teplotu varu tekutiny, což umožňuje malé teplo vstupu snadno vytvářet bubliny, které vznáší na horní část komory uvnitř. Použitá tekutina je také vybrána pro jeho nízkou teplotu varu, s [TECH složky] volba dichlormethanu pro bezpečnost při použití plamenů pro práci skla.

Video se zobrazuje základní skleněné pracovní techniky potřebné k výrobě skleněných bublinových trubek, stejně jako jak stavět základy bublinek žárovek, které světlo svítí tekutina nahoru a dodávají teplo k vytváření bublin. Diskutováno je také použití různých materiálů pro vytváření nukleačních bodů pro varnou kapalinu, což umožňuje různé vizuální účinky v konečném výsledku. Je to skvělý základní nátěr na začátku budování těchto ohromujících dekorací.

Bubliny jsou pěkné věci a s různými technikami jsme je dokonce viděli, aby se zobrazovaly. Video po přestávce.

[Díky útesu pro tip!]