Čtyřlůžkové procházky ze čtyř nohou, rolích na čtyřech běhounu

Tento robot neví, jestli je to chodidlo nebo tank. Je to mozek-dítě [Marc Hamende], který pracuje jako strojní inženýr ve dne a šílený robotik v noci. Nejlepší místo k nalezení úplných detailů je kopání do dlouhého vlákna, došlo k odesílání asi šest týdnů. To vám dá docela dobrý snímek svého přístupu, počínaje vykreslováním SolidWorks Project a přidání do dohromady komponenty, když spolu přináší projekt.

Mechanismus pro každou nohu je fascinující. On mletil bílé kusy, které stohují, aby zapouzdřil motor, který provozuje běhouny. Tyto sestavy otočte k tomu, aby se kovová tyč podaná jako pěší noha v kontaktu se zemí. Ale také umožňují upravit běhouny k řešení hrubého terénu. Vrtulový čip řídí zařízení, s modulu Xbee komunikovat s regulátorem.

Nenechte si ujít video po přestávce. Slyšíte nějaké smyku, protože to dělá zatáčky, ale [Marc] Plánuje přidat kód pro nastavení otáček motoru při nákupu pro kompenzaci vnitřních / vnějších diferenciálních problémů. On také zveřejnil obrazové album na Flickr.