Digital Electronics

Povolte zvuk Harman/Kardon na HTC One M8 (všechny modely)

Před spuštěním HTC One M8 byly vlajkové lodi HTC pochopeny pro široce známý zvukový motor Beats. Když vyšel M8, očekávali jsme přesně stejnou zvukovou inovaci v nové vlajkové lodi, ale HTC propadla rytmy ve prospěch BoomSound, který pracuje pouze s interiérovými reproduktory, zatímco Beats Audio fungoval pouze po připojení sluchátek.

Bohužel, náš HTC One M8 nemá žádný typ vestavěného zvukového motoru, který může zlepšit kvalitu zvuku. HTC se rozhodla uvolnit samostatnou verzi pro ty, kteří mají rádi vysokou kvalitu velkého šumu při poslechu hudby. The One M8 je drahý smartphone a jeho jednotlivci mají co nejlépe pozoruhodnou kvalitu zvuku. Zdá se opravdu divné, že se HTC rozhodla vydat speciální verzi HTC One M8 dabované jako Harman/Kardon Edition.

Harman/Kardon Edition of HTC One M8 je v současné době nabízeno pouze jednotlivcům amerického poskytovatele Sprint. Ve skutečnosti není žádný rozdíl mezi jinými návrhy telefonu a edicí Harman/Kardon. Jediný rozdíl spočívá v tom, že ten druhý integruje zvukový software Harman/Kardon pro vynikající zvukový zážitek.

Android je svět nesmírných pokrokových aktivit, kde nejsou exkluzivity zatčeny v žádném okamžiku. Audio Engine Harman/Kardon byl nyní přenesen členem XDA Baadnewz, aby pracoval na všech variacích HTC One M8. Mod lze nainstalovat i na designu HTC One M8 GPE, ale měl by to být ROM založené na Sense 6.

Vzhledem k tomu, že zvukový mod Harman/Kardon je nabízen v Flashdable ZIP, měl by mít váš HTC přístup kořenového zisku a na jeho nainstalované přizpůsobení (CWM/TWRP) nainstaloval. Pokud jste také získali S-off na svém M8, existuje speciální verze mod, která aktualizuje váš firmware ADSP. Pokud vlastníte HTC One M8 a chcete také potěšit fantastickou zvukovou vysokou kvalitu v telefonu, můžete získat mod zdola a také ho nejlépe zapadnout. Po instalaci mod, uvidíte zvuk Harman/Kardon zaznamenaný v nastavení telefonu.

Varování

Audio Mod Harman/Kardon funguje dobře na všech jednom návrzích M8, ale pokud se zdržíte věcí pečlivě, můžete se setkat s chybami. Abyste zabránili jakémukoli typu problému, nepamatuje si nejprve zálohování vaší současné ROM. Vy HTC One M8 by měl mít s-off!

Předpoklady:

Zakořeněné HTC One M8 s přizpůsobeným zotavením.

Navrhuje se, abyste si vyrazili na svůj HTC One M8, aby byl tento mod zcela fungován. Pokud jste dosud nevyhodili telefon, můžete to rychle provést pomocí metody fiwater.

Pokud máte americký design M8, přejděte na Nastavení> O> Informace o softwarové aplikaci a ujistěte se, že číslo softwarové aplikace vašeho telefonu je vyšší než 1,1xx. Pokud není vyšší než výše uvedené číslo softwarové aplikace, nemusíte vidět Harman/Kardon zaznamenaný v nastavení gadgetu.

Stahování:

Chcete -li stáhnout harman/Kardon Audio Mod Head přes oficiální vlákno XDA kliknutím sem.

Jak nainstalovat:

Chcete -li získat zvuk Harman/Kardon na HTC One M8, dodržujte tyto kroky.

Stáhněte si vhodná data zip shora a zkopírujte je do telefonu.

Vypněte gadget a spusťte jej do režimu bootloader. Chcete -li to provést, držte hlasitost dolů a napájecí tajemství na několik sekund, dokud se zobrazí obrazovka Hboot. Poté přejděte na výběr hojení s využitím hlasitosti snižující se a vyberte jej pomocí tlačítka napájení.

Když se dostanete do nabídky TWRP nebo CWM, vytvořte nejprve zálohu své ROM.

Použijte možnost Nastavení, přejděte na data ZIP, která jste zkopírovali do vašeho zařízení.

Potvrďte instalaci a počkejte, až bude bliká.

Po instalaci otřete mezipaměť Dalvik a poté restartujte telefon.

Když se vaše HTC One M8 zavede, přejděte do nastavení a také hledejte Harman/Kardon. Klepněte na to, stejně jako objevíte 2 zvukové režimy, konkrétně Clari-Fi i LiveStage. Stačí připojit sluchátka a také si zahrát melodii, abyste zažili rozdíl.