Digital Electronics

AppMosaic pro iPhone zobrazuje top 200 top 200 bezplatných / placených aplikací v krásném mozaickém vzoru

, pokud jste fanouškem vylepšení trochu neobvyklé, pak AppMosaic by Ctrled může být jen tak, co hledáte . Pravděpodobně klasifikovatelná jako aplikace spíše než vyladění, zobrazuje 200 nejlepších aplikací (zdarma a placených) v jedné prodloužené mozaice. Zobrazuje pouze ikony, ale na ně klepnutím na ně se ve spodní části obrazovky objeví krabice označující název a jeho vydavatel/vývojář.

Vzhledem k tomu, že aplikace App Store se zdá, že načte pouze 25 položek najednou (rigmarole posouvání dolů a klepání „vidět více“ může být únavné, pokud máte zájem o širší měřítko), AppMosaic je určitě prospěšný, protože vám umožňuje zobrazit Všechny nejlepší bezplatné a placené aplikace s velmi malým posouváním.

Poté, co to bylo řečeno, je to závislé na Winterboardu a já, pro jednoho, jsem se vyhýbal velmi zastaralé, nafouzené vizuální modifikační vězení, kdekoli je to možné. Pokud nemáte problém s Winterboardem a myslíte si, že mozaika vypadá dobře, nebo bude užitečná při hledání nových aplikací – nebo všech výše uvedených – pak vystřelte Cydia a stahujte.

Kromě toho se docela těžce střetává s SpringTomize 2 (alespoň podle mých zkušeností) a nainstaluje by se, dokud to úplně deaktivuji, takže to možná budete chtít vzít v úvahu, než si jej stáhnete.

Je k dispozici v úložišti Modmyi – výchozí položku do vašeho seznamu zdrojových zdrojů Cydia – a je naprosto doplňující poplatek. Neexistují žádná modifikovatelná nastavení – ikona jednoduše sedí na vaší domovské obrazovce, takže pokud již nechcete používat AppMosaic, jednoduše otevřete Cydia a odstraňte ji.

Chcete -li nainstalovat toto vylepšení, samozřejmě budete muset nainstalovat zařízení. Pro útěk z vězení současný iOS 5.1 (připoután) postupujte podle pokynů zveřejněných zde k útěku z vězení pomocí Redsn0W, nebo zde pro SN0Wbreeze. Pro vězení iPhone 4S a iPad 2 můžete jednoduše sledovat náš výukový program krok za krokem zveřejněným zde na útěku z vězení iOS 5.0.1 pomocí absinthe na Windows nebo Mac. Ti z vás s dotykem iPhone 4, 3GS, iPad 1 a iPodu mohou používat Redsn0W nebo SN0WBREETEE k útěku z vězení na iOS 5.0.1.

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte mnohem více aplikací pro váš iPhone, iPad a iPod Touch.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.